26 Mart 2009 Perşembe

YENİ BİR ÜRÜN ARI YEMİ TAMAMEN ÖZEL İŞLENMİŞ MEYVA ÖZLERİNİ İCERİYOR

NOKTA ENDÜSTRİ , FİRMA YETKİLİSİ SAYIN İLYAS KÜRELİ BU ÜRETİLEN ÜRÜNÜ BİZİM İNCELEMEMİZ VE DENEYİP KALİTESİNİ GÖRMEMİZ YÖNÜNDE BENİMLE İLETİŞİMDE BULUNDU VE ÖRNEK BU ÜRÜNÜ GÖNDERDİ DENEMEK ÜZERE BİR KOVANI BU İŞE TAHSİS ETTİM VE BESİYE BAŞLADIM SONUCU BESİ SEZONU SONUNDA GÖRECEGİZ.




ARI YEMİ BİR GALONDA 15 KG VAR BİR SEZON DA BİR GALON KOVAN BAŞINA YETERLİ OLUYORMUŞ TADIDA HOŞ KOKUSUDA .



İLYAS KÜRELİ BEY ÜRÜNÜ ŞÖYLE ANLATTI
Frmamız doğal meyva ve özlerinden proseslere elde edilmiş arı yemi-şurubunu sektöre sunmayay başlamıştır. bu meyva özleri arıların kovadan çıkmasından yaz ayına kadar arılara şurup olarak verilmekte ve bal verimliliğinde ortalam 2,5 kat artışa sebep olmaktadır.
  • tamamen balın yapısına en yakın meyva özlerinden, bu meyva özlerinde hassas şekilde filtrelenmesi ve saflaştırılmasıyla yapılan doğal bir ürün olduğundan balda hiç bir olumsuz değere(şeker,HMF vs) sebep olmamaktadır.
  • arıların sindirim sistemini hiç yormadan yapısını güçlendirmektedir, asker-işçi sayısını arttırmakta ve bal veriminde 2,5 kat artışa sebep olmaktadır(kovan başına 11- 12 kg. bal yerine yaklaşık 27-30 kg. bal alınmaktadır.
  • arılara kovan başına yaklaşık olarak 15 kg. kadar verilmektedir.(gönderdiğimiz numunede yaklaşık 14-15 kg. kadardır ve bir kovan içindir.)

DEĞERLENDİRMEK VE İLETİŞİM KURMAK İSTEYENLER İCİN

TEL:0212 258 97 58

BİLGİ VE DEĞERLERİNEZE SUNAR,İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM

Hiç yorum yok: