18 Şubat 2008 Pazartesi

KIRKLARELİNDE BİR DOGA HARİKASI....DUBLİSA MAGARASI

........................ MAGARADAN BİR GÖRÜNTÜ













DUBLİSA MAGARASI KIRKLARELİNDE ÜSKÜP ÜZERİ ÇUKURPINAR KÖYÜ YOLUNDAN GİDİLEREK ASFALT KAPLI KARA YOLU DERİN BÜYÜK ORMANLAR İCİNDEN EŞSİZ GÜZELLİKLER İÇİNİZİ DOLDURURKEN SARP DERE KÖYÜNDE MAGARAYA VARIR, BU GÜZELLİĞİ GÖRÜNCE, KENDİ KENDİNİZE BEN BÖYLE BİR GÜZELDOGAL BİR SANAT ŞAHASERİNİ GÖRDÜM NE KADAR ŞANLIYMIŞIM DERSİNİZ. VE GÜZELLİKLER KARŞISINDA KENDİNİZİ UNUTURSUNUZ..
..
MAYIS AYINDAN İTİBAREN ZİYARETE AÇIK OLUP GELMENİZ SİZİN MENFATINIZADIR
Resimler küçük bir bölümdür hepsini yayınlasak site dolar












2 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Çalık ,mağara sadece gezi amaçlımı kullanılıyor yoksa malzeme ambarı veya daha başka amaçlar içinde kullanılıyormu,örneğin mağaralardaki ısı yaz ve kış aylarında 4 derece olur diyor yetkililer,acaba bu görüşten yola çıkılarak faydalanma yoluna gidilemezmi?Bize bu doğa harkası yeri gezdirip tanıttığınız için teşekkür eder,işlerinizde başarılar dilerim.

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

İlhami bey bu doga harikası magara tamamen turizm bakanlıgına baglı ve cok büyük ve icinde özel ğezi parkuru olan iki bölüm sulu ve kuru olarak dogal korunuyor icinde yarasalar baharda yavru cıkarır ve yuvalandıgından mayısta ziyarete açık oluyor yolun düşerse gelin şaşıraçak derecede güzel adapazarından bursadan günü birlik geliyorlar