4 Mayıs 2008 Pazar

SÜNE İÇİN ZEHİRLER ATILMAYA BAŞLANDI BİZDE ZEHİRSİZ AKÖREN KÖYÜNE ARIYI TAŞIDIK

BUGDAYLAR BÜYÜYOR ÇİFCİ BİLİNCSİZCE SÜNE MÜCADELESİ İÇİN ZEHİR ATIYOR NE DUR DİYEN NE FERYADA ARKA ÇIKAN VAR BİZEDE ARILARIMIZIN SAGLIGI İÇİN KAÇMAK DÜŞÜYOR BİZİMLE BERABER BUGDAYDADA BEREKETTE KACACAK.
İŞTE BARINAK VE OLMASSA OLMAZLARDAN SEPET ARI

PINARHİSARLI ARICILARDAN BÜLENT KINALI ,MEHMET PEHLİVANOGLU YERİN KEŞFİNİ YAPTIK KÖY İMAMI MUHAMMET HOCADAN ÇAYLARI İÇTİK


BİZİ MİSAFİR EDİP ARILARI KOYMAK ÜZERE BİZE YER GÖSTEREN AKÖREN İMAMI MUHAMMET HOCA AYNI ZAMANDA PROFOSYENELCE ARICILIK YAPMAKTA OLUP 75 SANDIK KOVANIYLA BAŞARILI BİR ARICI.
BİZİM SORUNUMUZUN BU KÖYDE YAŞANMADIGINI ORMAN VE BİTKİ FLORASININ KADEMELİ ÇİCEK AÇTIGINI ARININ ÇOK GÜZEL GELİŞME SAGLADIGINI BU SEBEBLE İLK BAHARDA ARI GELİŞTİRMEK YÖNÜNDE FAYDALANABİLECEGİMİZ BİR MEKAN GÖSTEREREK ARICI YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ÖRNEĞİ SERGİLEDİ.
.
YAŞASIN ARICI KARDEŞLİĞİ VE DAYANIŞMASI.



4 yorum:

emin benli dedi ki...

bu hesapsızca tabiatı zehirlemeye bir dur demek gerekiyor.aslında hep beraber geleceğimiz zehirleniyor.

İlhami Uyar dedi ki...

Sayın Çalık maalesef duyarlı olamıyoruz,ama bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkmanın önüne mutlaka geçilmesi gerekiyor,bilmeyerek dengeyi bozuyoruz,temennimiz odurki tüm ilgililerin daha duyarlı olması ve bu katliamın önüne biran önce geçilmesidir.Kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

UĞUR KIRAN dedi ki...

Abi inşallah yeni yerinizden memnun kalırsınız, konuyla direkt olarak ilgili olmadıktan sonra kimse ülke sorunları hakkında kafa yormuyor malesef.Bu işleri gören duyan yokmu müdehale edecek anlamadım gitti, nasıl bir ülke ki isteyen istediği herşeyi yapıyor,O tür ilaçların satılmasına izin verenler hiç düşünmüyorlarmı bu işin sonuçlarının nereye varacağını..
Allah sonumuzu hayır etsin

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

arıcılıkta bir sahipsizlik almış başını gidiyor biz buralardan tepki gösterirsek belki birileri bulundugu konumlarının bu sorunları cözmek oldugunu anlarda bize olmasada yaşama ,dogaya sahip çıkarlar
ilgi ve alakanıza teşekkürler